Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

  • Artiklens indhold er godkendt af redaktionen

aubain

Oprindelig forfatter Red Seneste forfatter Redaktionen

aubain, (fr. aubain, via formen aubun måske af lat. albumen æggehvide (populært tolket au bain = i badet)), bagt budding af kød el. fisk; gratin; kød- og æggeret, som er kogt i vandbad (ordene aubain (aubin), budding, gratin og pie bruges lidt i flæng).

Annonce

Referér til denne tekst ved at skrive:
aubain i Dansk Fremmedordbog, 2. udg., Karl Hårbøl, Jørgen Schack og Henning Spang-Hanssen (red.), 1999, Gyldendal. Hentet 20. november 2019 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=41827