Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

  • Artiklens indhold er godkendt af redaktionen

Cookie- og privatlivspolitik på denstoredanske.dk

Oprindelig forfatter Redaktionen Seneste forfatter Redaktionen

Her beskriver vi, hvordan denstoredanske.dk indsamler, beskytter og anvender personoplysninger. Vi respekterer alle ønsker om at beskytte de personlige oplysninger, som du giver os enten direkte eller indirekte.

Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:
Gyldendal - Den Store Danske
Klareboderne 3
1001 København K
Email: info@denstoredanske.dk

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din harddisk for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg; se evt. artikel om cookie.

På denstoredanske.dk sættes en række cookies, hvis formål er at give os viden om hvem, der benytter hjemmesiden, og hvordan. Det giver os mulighed for at tilpasse indholdet til vores brugeres interesser og behov.

Annonce

På denstoredanske.dk bruges en række tredjeparts-services. Disse services bruger til tider også cookies. Du kan vælge at afvise tredjepart-cookies i din browser.

Du kan slette og undgå cookies

Du kan vælge ikke at modtage cookies, og at slette dem, der allerede ligger på din harddisk. Som bruger skal du være opmærksom på, at hjemmesiden ikke nødvendigvis vil fungere 100 % optimalt, hvis du sletter cookies, eller du blokerer for cookies.

Brug disse links for at få en vejledning i at slette cookies i din browser eller på din enhed.

Browsere:

Enheder:

Cookies på denstoredanske.dk

Google Analytics

Opsamler diverse oplysninger om bl.a. trafikkilder, besøgstal og sidevisninger. Klik her for at fravælge cookies fra Google Analytics.

Gemius

denstoredanske.dk er medlem af FDIM. Denne forening stiller Gemius til rådighed for sine medlemmer. Gemius registrerer internetbrug på markedsniveau og på tværs af medlemmernes websites. Data fra Gemius er basis for FDIMs offentlige statistik.

Gemius registrerer ikke personoplysninger, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse hertil i forbindelse med, at du melder dig til et brugerpanel. Læs mere om persondata i Gemius Audience.

UserReport

Vi gennemfører fra tid til anden spørgeskemaundersøgelser på denstoredanske.dk. Systemet hedder UserReport, og det bruger cookies til bl.a. til at holde styr på, om man har svaret på et spørgeskema.

Adtech og Rubinconproject

Annoncerne på denstoredanske.dk styres via Adtech og Rubiconproject. Cookies kan bruges til at styre visningen en eller flere gange af en annonce til en bruger. Ingen personlige data gemmes.

Facebook

Du kan "like" artikler på denstoredanske.dk, og det gøres via Facebook. Facebook skriver cookies for at sikre, at det er din profil, der lægger navn til, når du "liker" en artikel.

Indsamling af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart. Vi indsamler kun personoplysninger, som du selv har givet os ved registrering.

Kontakt vedr. personoplysninger

Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos denstoredanske.dk, skal du skrive på info@denstoredanske.dk. Det samme gælder, hvis der er registreret forkerte data, eller du har andre indsigelser.

Beskyttelse af personoplysninger


Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Du har mulighed for at klage over denstoredanske.dks behandling af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Tilbage til forsiden eller læs vores guide til Den Store Danske.