Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

  • Artiklens indhold er godkendt af redaktionen

Slagteriskolen

Oprindelige forfattere JKjaer og K-AAHP Seneste forfatter Redaktionen

Slagteriskolen, Uddannelsescentret i Roskilde, selvejende institution grundlagt i 1964 af Danske Slagterier. Slagteriskolen er uddannelsescenter for fødevarebranchen, proces- og medicinalbranchen samt serviceområdet og uddanner industri- og detailslagtere inden for proces-, laboratorie- og levnedsmiddelteknologi samt køkkenpersonale, tjenere, kokke og bagere. Skolen tilbyder såvel grunduddannelse som efteruddannelse. Undervisningen, der omfatter både teori og praktik, foregår dels på skolen, dels hos kunden. Til skolen hører et slagteri, en slagterbutik, en restaurant og en café. Der er tilknyttet et skolehjem til ca. 200 unge under uddannelse.

Referér til denne tekst ved at skrive:
Jakob Kjær, Karl-Åge Hornshøj Poulsen: Slagteriskolen i Den Store Danske, Gyldendal. Hentet 20. oktober 2018 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=160955

Skolens hjemmeside

Annonce