Levnedsmiddelkandidat, betegnelse anvendt for uddannelsen til bromatolog, cand.brom., og herefter for kandidatuddannelsen i levnedsmiddelvidenskab, cand.techn.al., der fra 1992 er blevet udbudt af Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole (nu Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer, Københavns Universitet) og Danmarks Tekniske Universitet. Uddannelsen giver mulighed for specialisering i fødevaresikkerhed ved det biovidenskabelige fakultet, i produktudvikling ved DTU og som mejeriingeniør og kødindustriingeniør ved det biovidenskabelige fakultet i samarbejde med Lunds Universitet og DTU. Fra 2005 undervises på engelsk, og alle uddannelserne udbydes internationalt. Se levnedsmiddeluddannelser.
Kommentarer
Kommentarer til artiklen bliver synlige for alle. Undlad at skrive følsomme oplysninger, for eksempel sundhedsoplysninger. Fagansvarlig eller redaktør svarer, når de kan.
Du skal være logget ind for at kommentere.