Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

  • Artiklens indhold er godkendt af redaktionen

levnedsmiddelingeniør

Oprindelig forfatter LSki Seneste forfatter Redaktionen

levnedsmiddelingeniør, uddannelse inden for levnedsmiddelteknologi og levnedsmiddelvidenskab, herunder ernæring. Studiet har været udbudt siden 1992 i fællesskab af Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole og Danmarks Tekniske Universitet og svarer til en treårig bacheloruddannelse efterfulgt af seks måneders erhvervspraktik. Fra 2005 optages studerende kun ved Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole (nu Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer, Københavns Universitet) , men uddannelsen er fortsat fælles med undervisning ved begge universiteter. I 2005 oprettede Danmarks Tekniske Universitet bacheloruddannelsen Sundhed og Produktion i grænsefeltet mellem fødevarer og lægemidler. Se levnedsmiddeluddannelser.

Annonce

Referér til denne tekst ved at skrive:
Leif H. Skibsted: levnedsmiddelingeniør i Den Store Danske, Gyldendal. Hentet 12. november 2019 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=116329