Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

  • Artiklens indhold er godkendt af redaktionen

klassificeringscenter

Oprindelig forfatter KBM Seneste forfatter Redaktionen

Klassificeringscenter. Belysning af kreaturkrop med lysstriber, hvis afbøjning anvendes til beregning af kroppens tredimensionale form.

Klassificeringscenter. Belysning af kreaturkrop med lysstriber, hvis afbøjning anvendes til beregning af kroppens tredimensionale form.

klassificeringscenter, danskudviklet udstyr (automatisk anlæg) til måling af slagtekvalitet. På svin bestemmes kødindholdet i slagtekroppe vha. optiske indstikssonder, hvis signal tolkes af computere med neurale netværk. På kreaturer bestemmes slagtekroppens form, fedme, talgfarve og kødudbytte på grundlag af videooptagelser af kroppen, der under optagelserne bl.a. belyses med lysstriber. Disse afbøjes forskelligt, afhængigt af kroppens form. Informationen i videobillederne tolkes af computere med neurale netværk. Se også kød.

Annonce

Referér til denne tekst ved at skrive:
Knud Børge Madsen: klassificeringscenter i Den Store Danske, Gyldendal. Hentet 19. april 2019 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=106902