Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

  • Artiklens indhold er godkendt af redaktionen

Slagteri- og Konserveslaboratoriet

Oprindelig forfatter KBM Seneste forfatter Redaktionen

Slagteri- og Konserveslaboratoriet, S&K, laboratorium under det daværende Landbrugsministerium, som i 1946 blev udskilt fra Mælkeri- og Slagterilaboratoriet på Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole. S&Ks opgaver var kvalitetskontrol af kødkonserves og dybfrostvarer samt slagteribranchens charcuterivareordning (Bandolé-mærket). Desuden varetoges kogekontrol med konserves til USA samt almen rådgivning om konservesfremstilling. S&K blev i 1990 lagt ind under Veterinærdirektoratets laboratorium og flyttet til Ringsted.

Annonce

Referér til denne tekst ved at skrive:
Knud Børge Madsen: Slagteri- og Konserveslaboratoriet i Den Store Danske, Gyldendal. Hentet 26. maj 2019 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=160952