Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

  • Artiklens indhold er godkendt af redaktionen

HACCP

Oprindelig forfatter LSki Seneste forfatter Redaktionen

HACCP, Hazard Analysis Critical Control Points, system til kvalitetssikring udviklet af NASA og US Army Research Laboratories i begyndelsen af 1970'erne. HACCP anvendes til at sikre levnedsmidlers mikrobiologiske kvalitet gennem hele produktionskæden. Det bygger i modsætning til traditionel færdigvarekontrol på identifikation af mikrobiologiske risici ved råvarerne, udpegning af særlig kritiske trin i forarbejdningen og ved emballering og efterfølgende etablering af kontrolpunkter i produktionsforløbet.

Annonce

Referér til denne tekst ved at skrive:
Leif H. Skibsted: HACCP i Den Store Danske, Gyldendal. Hentet 23. maj 2019 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=87797