Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

  • Artiklens indhold er godkendt af redaktionen

Fuldkornsmærket

Oprindelig forfatter gdra Seneste forfatter Redaktionen

Fuldkornsmærket.

Fuldkornsmærket.

Fuldkornsmærket, dansk fødevaremærke, indført 2009 af Fuldkornspartnerskabet, der består af forskellige virksomheder fra fødevareindustrien, diverse sundhedsorganisationer og Fødevarestyrelsen. Mærket skal medvirke til at fremme indtaget af fødevarer med fuldkorn, dvs. hele og forarbejdede kerner fra bl.a. hvede, rug, byg og havre.

Fuldkornsmærket er blevet kritiseret for at være mere markedsførings- end oplysningskampagne.

Fuldkornsmærkets hjemmeside

Annonce

Referér til denne tekst ved at skrive:
Rikke Andersen: Fuldkornsmærket i Den Store Danske, Gyldendal. Hentet 14. november 2019 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=276219