Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

  • Artiklens indhold er godkendt af redaktionen

Danish Meat Research Institute

Oprindelige forfattere KBM og LSki Seneste forfatter Redaktionen

Danish Meat Research Institute, DMRI, indtil 2009 Slagteriernes Forskningsinstitut (SF), dansk institut i Taastrup, der arbejder med forskning, udvikling og rådgivning for svine- og oksekødsbranchen; oprettet i 1954. Væsentligste arbejdsområder er skånsom behandling af slagtedyr, kødråvarernes egenskaber og betydning for produktkvaliteten, målemetoder for slagte- og kødkvalitetsparametre, teknologi til forbedring af produktsikkerheden samt automatisering af slagtning, opskæring og udbening. DMRI har befæstet sin position som et internationalt førende videncenter inden for forskning og innovation i animalske fødevarer. Det er i dag organisatorisk en afdeling under Teknologisk Institut.

Annonce

Referér til denne tekst ved at skrive:
Knud Børge Madsen, Leif H. Skibsted: Danish Meat Research Institute i Den Store Danske, Gyldendal. Hentet 17. maj 2019 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=160953