Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

  • Artiklens indhold er godkendt af redaktionen

Relæ

Oprindelig forfatter Redaktionen Seneste forfatter FiSoe

Relæ, gourmetrestaurant på Nørrebro i København. Christian F. Puglisi etablerede i 2010 restauranten, hvor han også er køkkenchef. Restauranten har sat fokus på det grønne køkken, således er den ene af de to menuer uden kød. 90-100% af de anvendte råvarer er certificerede økologiske.

I 2012 opnåede Relæ en Michelinstjerne, som den siden har beholdt; i 2017 optrådte den som nummer 39 på Restaurant Magazines liste over de 100 bedste restauranter i verden, hvor den desuden har været kåret som verdens mest bæredygtige restaurant.

Restaurantens hjemmeside

Annonce

Referér til denne tekst ved at skrive:
Relæ i Den Store Danske, Gyldendal. Hentet 14. december 2019 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=501027