Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

  • Artiklens indhold er godkendt af redaktionen

Marchal

Oprindelig forfatter Redaktionen Seneste forfatter Redaktionen

Marchal, gourmetrestaurant i København. Marchal er Hotel d'Angleterres restaurant, der åbnede i 2013 efter en omfattende renovering og ombygning af hotellet; Ronny Emborg har været køkkenchef siden åbningen, men har nu overladt roret til sin souschef, Christian Gerhard Gadient.

Restaranten er opkaldt efter franskmanden Jean Marchal, som i 1755 indrettede en traktørvirksomhed på stedet.

I 2014 tildeltes restauranten en Michelinstjerne, som den siden har fastholdt.

Restaurantens hjemmeside

Annonce

Referér til denne tekst ved at skrive:
Marchal i Den Store Danske, Gyldendal. Hentet 11. december 2019 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=498592