Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

  • Artiklens indhold er godkendt af redaktionen

dyrlægens natmad

Oprindelig forfatter HBC Seneste forfatter Redaktionen

Et dejligt stykke smørrebrød, dyrlægens natmad.

Et dejligt stykke smørrebrød, dyrlægens natmad.

dyrlægens natmad, et stykke smørrebrød, der stammer fra Oskar Davidsens restaurant i 1920'erne, hvor en dyrlæge hver aften bestilte dyrlægens natmad. Det bestod oprindelig af rugbrød med fedt, leverpostej, sky og tynde skiver saltkød. Senere er rå løgringe tilføjet.

Annonce

Referér til denne tekst ved at skrive:
Helle Brønnum Carlsen: dyrlægens natmad i Den Store Danske, Gyldendal. Hentet 20. februar 2019 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=67536