Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

  • Artiklens indhold er godkendt af redaktionen

Kylling med cashewnødder

Oprindelig forfatter Redaktionen Seneste forfatter Redaktionen

Kylling med cashewnødder, middagsret beregnet for 4 personer. Som tilbehør kan spises ris, salat og evt. ekstra østerssauce.

Ingredienser

Kylling med cashewnødder.

Kylling med cashewnødder.

400 g kyllingeschnitzel
½ dl maizena®
olie til friturestegning
8 forårsløg
2 røde chilier
3 spsk vindruekerneolie
2 fed presset hvidløg
1 dl cashewnødder
1 tsk farin
2 spsk østerssauce

Fremgangsmåde

Skær kødet ud i tynde stykker på tværs af fibrene. Vend kødstykkerne i maizenamel.

Skær forårsløg i mindre skrå stykker og chili i ringe.

Annonce

Opvarm 3 dl olie i en wok. Frituresteg kyllingestykkerne, til de er lysebrune. Læg dem på fedtsugende papir. Hæld olien fra, og tør wokken af.

Varm wokken op over kraftig varme, og slyng olien rundt. Lynsteg chili, hvidløg, forårsløg, cashewnødder og farin i 2 minutter.

Kom østerssauce og kyllingestykker i. Varm igennem, og server.

Opskriften stammer fra kogebogsserien Spis godt: Wok. Gyldendal, 2004.

Referér til denne tekst ved at skrive:
Kylling med cashewnødder i Den Store Danske, Gyldendal. Hentet 14. november 2019 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=278665