Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

  • Artiklens indhold er godkendt af redaktionen

Porresuppe med kylling og ris

Oprindelig forfatter Redaktionen Seneste forfatter FiSoe

Porresuppe med kylling og ris.

Porresuppe med kylling og ris.

Porresuppe med kylling og ris, fyldig vintersuppe, her til 4 personer.

Fremgangsmåde

Kyllingekødet skæres i smalle strimler eller terninger. Fintsnittede porrer, kyllingebryst og ris kommes i en gryde.

Ingredienser
250 g porrer
2 stk. kyllingebryst
120 g langkornede ris
1 1/2 liter hønsekødsbouillon
250 g helbladet spinat (evt. frossen) eller andet grønt
4 spsk friskreven parmesan (kan udelades)
salt, peber

Halvdelen af bouillonen hældes i og det koger under låg i et kvarter. Resten af bouillonen hældes i og den godt skyllede spinat tilsættes. Koges endnu 4-5 minutter. Suppen smages til og der drysses reven ost på inden servering.

Opskriften stammer fra Spis godt Suppe, Gyldendal 2004. Se også de mange andre opskrifter i Den Store Danske.

Annonce

Referér til denne tekst ved at skrive:
Porresuppe med kylling og ris i Den Store Danske, Gyldendal. Hentet 19. oktober 2019 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=254055