• Artiklens indhold er godkendt af redaktionen

hyldebærsuppe

Oprindelig forfatter Bodil Hammer Seneste forfatter Redaktionen

Hyldebær på træet.

Hyldebær på træet.

hyldebærsuppe, efterårets c-vitaminindsprøjtning med de modne hyldebær som ingredienser.

Fremgangsmåde

Hyldebærsaft og citronskal opvarmes, tag lidt af vandet, og udrør kartoffelmel i det. Den resterende del af vandet tilsættes suppen, som opvarmes til netop kogepunktet. Nu hældes melblandingen i en tynd stråle op i suppen, mens der røres, og den er klar til servering efter at have stået i 1 minut lige under kogepunktet og har fået en fyldig konsistens. Der kan tilsættes æble- eller pærestykker.

Ingredienser

1 liter hyldebærsaft
1/2 l vand
1/2 tsk. reven skal af usprøjtet citron
2 spsk. kartoffelmel

Plukkede hyldebær klar til kogning.

Plukkede hyldebær klar til kogning.

Tip: Drys suppen med hjemmelavet müsli.

Annonce

Referér til denne tekst ved at skrive:
Bodil Hammer: hyldebærsuppe i Den Store Danske, Gyldendal. Hentet 18. oktober 2018 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=300629



    • Artiklens indhold er godkendt af redaktionen

    • Kommentar til redaktionen Vedr. hyldebærsuppe Marker den cirkel
      Send kommentar


  • Copyright

    Denne artikel må du ...

  • Kilde

    Denne artikel stammer fra:
    Leksikon

  • Historik