Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

  • Artiklens indhold er godkendt af redaktionen

Champagne med appelsinsaft og jordbær

Oprindelig forfatter Redaktionen Seneste forfatter Redaktionen

Champagne med appelsinsaft og jordbær, frisk champagnedrik til brunchen; der bliver 8 glas af portionen.

Ingredienser

1 flaske champagne
½ l friskpresset appelsinsaft
8 frosne jordbær

Fremgangsmåde

Bland champagne og appelsinsaft i en kande. Hæld i afkølede champagneglas, og pynt med et køligt jordbær.

TIPS: Skal det være nemt, benyttes en god, færdigkøbt juice. Ligesom champagnen selvfølgelig kan erstattes af en anden mousserende vin alt efter anledning og pengepung.

Annonce

Opskriften stammer fra kogebogsserien Spis godt: Brunch. Gyldendal, 2007.