Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

  • Artiklens indhold er godkendt af redaktionen

dildcreme

Oprindelig forfatter Bodil Hammer Seneste forfatter Redaktionen

Dildcreme.

Dildcreme.

dildcreme, creme, der bl.a. kan bruges til fiskeretter.

Ingredienser

1 stort bundt dild
2 dl cremefraiche
citronsaft
salt, peber

Lakse-åleterrine.

Lakse-åleterrine.

Fremgangsmåde

Miks halvdelen af cremefraichen med dilden i en foodprocessor. Tilsæt resten af cremefraichen, og smag til med citronsaft, salt og peber. Denne cremesauce er velegnet til bl.a. lakse-åleterrine.

Annonce

Opskriften stammer fra kogebogsserien Spis Godt: Julefrokost. Gyldendal, 2006.

Referér til denne tekst ved at skrive:
Bodil Hammer: dildcreme i Den Store Danske, Gyldendal. Hentet 17. november 2019 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=301820