Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

  • Artiklens indhold er godkendt af redaktionen

Melon med parmaskinke

Oprindelig forfatter Redaktionen Seneste forfatter Redaktionen

Melon med parmaskinke, Klassisk og helt enkel forret til 4 personer.

Ingredienser

1 honningmelon eller cantaloupmelon
8 tynde skiver parmaskinke

Fremgangsmåde

Melon med parmaskinke.

Melon med parmaskinke.

Halver melonen, og skrab kernerne ud. Skær skallen af, og skær melonen i 8 både. Rul parmaskinken omkring melonbådene. Server straks. Skinken bliver kedelig hvis den ligger omkring melonen for længe inden servering.

Tip: Parmaskinken kan erstattes af den fine danske skagenskinke.

Opskriften stammer fra kogebogsserien Let og lækkert: Sommermad. Gyldendal, 2003.

Annonce

Se også de mange andre opskrifter i Den Store Danske.

Referér til denne tekst ved at skrive:
Melon med parmaskinke i Den Store Danske, Gyldendal. Hentet 12. november 2019 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=234596