Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

  • Artiklens indhold er godkendt af redaktionen

napoleonshatte

Oprindelig forfatter Redaktionen Seneste forfatter Redaktionen

Napoleonshatte.

Napoleonshatte.

napoleonshatte, 24 stk.

Ingredienser

1 portion mørdej
250 g marcipan
150 g overtrækschokolade

Fremgangsmåde

Varm ovnen op til 200°. Rul mørdejen ud og udstik 24 runde kager på ca. 6 cm i diameter.

Del marcipanen i 24 stykker og tril dem til kugler. Læg en kugle midt på hver stykke dej, fold tre sider op og tryk dem fast omkring marcipanen.

Annonce

Læg kagerne på en bageplade og bag dem ca. 12 min. Afkøl kagerne på en bagerist og pensl bunden med smeltet chokolade.

Opskriften stammer fra kogebogsserienSpis Godt: Konditorkager. Gyldendal, 2009.