Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

  • Artiklens indhold er godkendt af redaktionen

nøddehorn

Oprindelig forfatter Redaktionen Seneste forfatter Redaktionen

nøddehorn, 40 stk.

Nøddehorn.

Nøddehorn.

Ingredienser

500 g marcipan
175 g flormelis
1 æggehvide
100 g hasselnøddeflager
150 g overtrækschokolade

Fremgangsmåde

Varm ovnen op til 225°. Ælt marcipanen med flormelis og æggehvide og del den i 40 lige store stykker. Tril hvert stykke til en lille stang, rul den i nøddeflagerne og form den til et horn.

Læg hornene på en bageplade og bag dem i 8 min. til de er gyldne. Afkøl dem på en bagerist og pensl bunden med smeltet chokolade.

Annonce

Opskriften stammer fra kogebogsserienSpis Godt: Konditorkager. Gyldendal, 2009.