Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

  • Artiklens indhold er godkendt af redaktionen

kagecreme

Oprindelig forfatter Redaktionen Seneste forfatter Redaktionen


Ingredienser

2 æg
2 spsk sukker
1 spsk hvedemel eller majsstivelse
1/4 vaniljestang eller 1 tsk vaniljesukker
1/4 l mælk (helst sødmælk)

Fremgangsmåde

Pisk æg, sukker, hvedemel eller majsstivelse og vaniljekorn sammen i en gryde. Pisk mælken i og varm cremen forsigtigt op til kogepunktet under konstant omrøring. Kog cremen godt igennem og sæt den til afkøling.

Opskriften stammer fra kogebogsserienSpis Godt: Konditorkager. Gyldendal, 2009.

Annonce