Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

  • Artiklens indhold er godkendt af redaktionen

kransekagestykker

Oprindelig forfatter Redaktionen Seneste forfatter Redaktionen

Kransekage.

Kransekage.

kransekagestykker, ca. 20 stk.

Ingredienser

500 g marcipan
175 g flormelis
1 æggehvide

PYNT
200 g overtrækschokolade
150 g flormelis
1 æggehvide, pasteuriseret

Fremgangsmåde

Varm ovnen op til 225°. Ælt marcipanen med flormelis og æggehvide og tril den til lange stænger. Læg dem på en bageplade og bag dem 8-10 min. til de er gyldne. Afkøl dem på en bagerist og pensl bunden med smeltet chokolade.

Rør flormelis og æggehvide sammen. Kom glasuren i en lille plasticpose, klip et lille hul i det ene hjørne og sprøjt glasuren ud på kransekagestængerne. Skær dem i mindre stykker, når glasuren er stivnet.

Opskriften stammer fra kogebogsserienSpis Godt: Konditorkager. Gyldendal, 2009.

Annonce