Faktaboks

Rene Redzepi
Født
16. december 1977, København

Rene Redzepi er en dansk kok og køkkenchef, medejer af Restaurant Noma, som i 2009 blev kåret som verdens 3. bedste restaurant og i 2010 som verdens bedste restaurant, et resultat, som blev gentaget i 2011, 2012 og 2014.

Rene Redzepi er uddannet kok fra bl.a. restaurant Pierre Andre i København og har desuden arbejdet på Kong Hans Kælder i København samt French Laundry i Napa Valley i Californien, El Bulli i Catalonien i Spanien og Jardin des Sens i Montpellier i Frankrig.

Rene Redzepi er desuden ambassadør for Nordisk Ministerråds program Ny Nordisk Mad, grundet sit arbejde med det nordiske køkken.

I 2013 udgav Rene Redzepi trebindsværket A Work in Progress, hvoraf det ene bind indeholder opskrifter.

Kommentarer

Kommentarer til artiklen bliver synlige for alle. Undlad at skrive følsomme oplysninger, for eksempel sundhedsoplysninger. Fagansvarlig eller redaktør svarer, når de kan.

Du skal være logget ind for at kommentere.

eller registrer dig