Faktaboks

Gitte Heidi Rasmussen
Født
1962

Gitte Heidi Rasmussen, f. 1962, dansk ernærings- og husholdningsøkonom. Gitte Heidi Rasmussen arbejder freelance som madskribent og foodstylist. Hun har skrevet for bl.a. ALT for Damerne, Søndag og Spis Bedre samt udarbejdet opskrifter til Føtex, Dr. Oetker, Odense Marcipan m.fl.

Gitte Heidi Rasmussen er forfatter til flere kogebøger, bl.a. Solskin og sommermad (2004), Vintermad der varmer (2005), Gaven til maven (2007), Julerier (2007), Hjerterum og juleknas (2008) og Den Dovne kok (2009) og står ligeledes bag flere af titlerne i kogebogsserien Spis godt.

Hun har desuden udgivet Den letteste vej til 5:2 kuren (2013), Den letteste vej til LCHF kuren (2014), Den letteste vej til stenalderkost (2014) og er medforfatter på Bikiniklar med 5:2 (2014) med en komplet 4-ugers kostplan.

Kommentarer

Kommentarer til artiklen bliver synlige for alle. Undlad at skrive følsomme oplysninger, for eksempel sundhedsoplysninger. Fagansvarlig eller redaktør svarer, når de kan.

Du skal være logget ind for at kommentere.

eller registrer dig