Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

  • Artiklens indhold er godkendt af redaktionen

Rasmus Kofoed

Oprindelig forfatter Redaktionen Seneste forfatter Redaktionen

Rasmus Kofoed, f. 1974, dansk kok. Rasmus Koefod er udlært på Hotel d'Angleterre. Han har været køkkenchef på en række københavnske restauranter, bl.a. Krogs Fiskerestaurant og Gastronomique. I foråret 2007 åbnede han Restaurant Geranium i Kongens Have. Restauranten måtte, trods en Michelinstjerne i 2008, lukke i 2009, men genåbnede i sensommeren 2010 i nye lokaler. I 2012 opnåede Geranium igen en Michelinstjerne, i 2013 to, og i 2016 som den første danske restaurant tre stjerner.

Rasmus Kofoed har flere gange deltaget ved VM for kokke og har vundet både bronze og sølvmedalje. I 2010 vandt han guld ved europamesterskabet for kokke, Bocuse d'Or Europe. I 2011 vandt han guld i Bocuse d'Or og kunne dermed kalde sig verdens bedste kok.

Annonce

Referér til denne tekst ved at skrive:
Rasmus Kofoed i Den Store Danske, Gyldendal. Hentet 18. november 2018 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=268818