Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

  • Artiklens indhold er godkendt af redaktionen

Michel Michaud

Oprindelig forfatter JFak Seneste forfatter Redaktionen

Michel Michaud, f. 1946, fransk-dansk kok og restauratør. Han har bl.a. været køkkenchef ved Falsled Kro, Kong Hans Kælder og Søllerød Kro. Han fik tildelt en stjerne i Guide Michelin, da han drev sin egen restaurant i byen Condom, Frankrig, og ved Søllerød Kro opnåede han en stjerne i 1987. Fra 1993 drev han restaurant Marie Louise i Odense, men rykkede i 2004 videre til Ruths Hotel i Skagen. I 2014 forlod han Ruths Hotel for at blive chefkok på Molskroens Brasserie; senere på året overtog han det gastronomiske ansvar for hele Molskroen.

Michel Michaud har ved sit virke bragt et internationalt kvalitetsniveau ind i dansk køkkenkultur. Han har bl.a. udgivet Mine livretter (2000).

Annonce

Referér til denne tekst ved at skrive:
Jørgen Fakstorp: Michel Michaud i Den Store Danske, Gyldendal. Hentet 16. oktober 2018 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=125097