Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

  • Artiklens indhold er godkendt af redaktionen

Hans Beck Thomsen

Oprindelig forfatter LKau Seneste forfatter Redaktionen

Hans Beck Thomsen, f. 1948, dansk køkkenchef. Beck Thomsen købte i 1981 Henne Kirkeby Kro og blev dermed tredje generation på kroen. Han er udlært på Britannia i Esbjerg og på hotelfagskole i Schweiz. Efter en tid som souschef på London Hilton blev han kendt som tv-kok i Danmark i 1970'erne og 1980'erne.

Hans Beck Thomsen er dommer i konkurrencer på højt gastronomisk niveau og arrangør af konkurrencen Europas bedste fiskekok. Han er kendt som en sirlig, men fantasifuld køkkenchef, der i udstrakt grad serverer danske råvarer, gerne produceret af ham selv.

Siden 2006 har Hans Beck Thomsen drevet Café Stranden ved Henne Strand.

Annonce

Referér til denne tekst ved at skrive:
Eva Lilian Kaufmann: Hans Beck Thomsen i Den Store Danske, Gyldendal. Hentet 11. december 2019 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=171708