Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

  • Artiklens indhold er godkendt af redaktionen

Hanne Bloch

Oprindelig forfatter Redaktionen Seneste forfatter FiSoe

Hanne Bloch, f. 1938, dansk kogebogsforfatter og madskribent. Hanne Bloch, der er uddannet ernærings- og husholdningsøkonom, begyndte sin skribentvirksomhed ved Fogtdals Blade med madserien Mad fra A til Z. I nogle år var hun ansat på Eva og senere Alt om Mad i samme bladhus. Hun har siden da været freelanceansat i Gutenberghus, nu Egmont Magasiner, som fast ugentlig madskribent.

Hanne Bloch har udgivet en lang række kogebøger (ca. 50 titler). Hun er bl.a. forfatter til spis godt-bøgerne Toscana, Gæstemad og Suppe, har været medforfatter på Gyldendals store kogebog og revideret Frøken Jensens kogebog. Mit italienske køkken (2007) er hendes seneste og mest personlige kogebog, inspireret af byen Amelia i Umbrien, hvor Hanne Bloch gennem mere end 20 år har haft et hus.

Annonce

Referér til denne tekst ved at skrive:
Hanne Bloch i Den Store Danske, Gyldendal. Hentet 21. marts 2019 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=254950