Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

  • Artiklens indhold er godkendt af redaktionen

Gitte Heidi Rasmussen

Oprindelig forfatter Redaktionen Seneste forfatter Redaktionen

Gitte Heidi Rasmussen, f. 1962, dansk ernærings- og husholdningsøkonom. Gitte Heidi Rasmussen arbejder freelance som madskribent og foodstylist. Hun har skrevet for bl.a. ALT for Damerne, Søndag og Spis Bedre samt udarbejdet opskrifter til Føtex, Dr. Oetker, Odense Marcipan m.fl.

Gitte Heidi Rasmussen er forfatter til flere kogebøger, bl.a. Solskin og sommermad (2004), Vintermad der varmer (2005), Gaven til maven (2007), Julerier (2007), Hjerterum og juleknas (2008) og Den Dovne kok (2009) og står ligeledes bag flere af titlerne i kogebogsserien Spis godt.

Hun har desuden udgivet Den letteste vej til 5:2 kuren (2013), Den letteste vej til LCHF kuren (2014), Den letteste vej til stenalderkost (2014) og er medforfatter på Bikiniklar med 5:2 (2014) med en komplet 4-ugers kostplan.

Annonce

Læs et udsnit af e-bogen Bikiniklar med 5:2her.

E-bogs-samples kan læses med Adobe Digital Editions; download programmet

Referér til denne tekst ved at skrive:
Gitte Heidi Rasmussen i Den Store Danske, Gyldendal. Hentet 23. april 2019 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=257112