Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

  • Artiklens indhold er godkendt af redaktionen

Conrad Bjerre-Christensen

Oprindelig forfatter LKau Seneste forfatter Redaktionen

Conrad Bjerre-Christensen, 1914-1976, dansk kok. Conrad Bjerre-Christensen var fra 1963 madskribent i fagpressen og i dag- og ugeblade, senere udbredte han sit stofområde i radioudsendelser. Han gjorde tv-køkkenet levende og landskendt 1966-76 sammen med tidligere køkkenchef ved hoffet, Aksel Larsen (1905-2000). Conrad Bjerre-Christensen og Aksel Larsen blev ikke, som det ofte hedder sig, fyret fra tv-køkkenet, fordi de brugte smør, men fordi de mod betaling optrådte i smørreklamer.

Fra 1970-74 var Conrad Bjerre-Christensen præsident for Det Danske Gastronomiske Akademi. Sine sidste år var han ejer af diner transportable-firmaet La Reine. Conrad Bjerre-Christensen udgav flere kogebøger.

Annonce

Referér til denne tekst ved at skrive:
Eva Lilian Kaufmann: Conrad Bjerre-Christensen i Den Store Danske, Gyldendal. Hentet 19. september 2019 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=47821