• Artiklens indhold er godkendt af redaktionen

Bente Nissen Lundsgaard

Oprindelig forfatter Redaktionen Seneste forfatter Redaktionen

Bente Nissen Lundsgaard, f. 1964, dansk kogebogsforfatter, ernærings- og husholdningsøkonom (1984-1988) fra Suhrs Seminarium. Bente Nissen Lundsgaard blev senere uddannet merkonom i markedsføring og har også en efteruddannelse i journalistik fra DJE. Hun har været på flere kokkeskoleophold i udlandet, bl.a. Italien, Frankrig og Thailand.

Bente Nissen Lundsgaard var 1989-1997 opskriftsansvarlig for udarbejdelsen af sunde opskrifter på FDB's Centrallaboratorium, hvor hun udarbejdede kogebøger og en lang række pjecer om mad og sundhed.

Bente Nissen Lundsgaard har været selvstændig med egen virksomhed BNL FOOD CONSULT siden 1997. Her løser hun madjournaliske opgaver og skriver kogebøger for bl.a. Gyldendal, Egmont Magasiner, Hjerteforeningen og Levnedsmiddelstyrelsen samt afholder workshops i ernæring og madlavning.

Annonce

Referér til denne tekst ved at skrive:
Bente Nissen Lundsgaard i Den Store Danske, Gyldendal. Hentet 27. januar 2020 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=250438



    • Artiklens indhold er godkendt af redaktionen

    • Kommentar til redaktionen Vedr. Bente Nissen Lundsgaard Marker den cirkel
      Send kommentar


  • Copyright

    Denne artikel må du ...

  • Kilde

    Denne artikel stammer fra:
    Leksikon

  • Historik