Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

  • Artiklens indhold er godkendt af redaktionen

carpaccio

Oprindelig forfatter LVis Seneste forfatter Redaktionen

/@api/deki/files/4283/=ud_a_555955.mp3?revision=1

Carpaccio serveret med ruccolasalat.

Carpaccio serveret med ruccolasalat.

carpaccio, tynde skiver af råt okse- eller kalvekød; anvendes som forret, fx dryppet med olivenolie og citronsaft.

Se opskrift på carpaccio.

Annonce

Retten er opkaldt efter den italienske maler Vittore Carpacciopå grund af de fremtrædende røde farver i hans malerier.

Referér til denne tekst ved at skrive:
L. Vistrup: carpaccio i Den Store Danske, Gyldendal. Hentet 18. november 2019 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=54609