Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

  • Artiklens indhold er godkendt af redaktionen

Gryderetter, suppe og indbagte retter

Oprindelig forfatter Redaktionen Seneste forfatter Redaktionen

preview_COLOURBOX4885848.jpg

Gryderetter er en fællesbetegnelse for sammenkogte retter. En gryderet består oftest af småtskåret kød og grøntsager tilsat krydderier og/eller krydderurter, der simrer langsomt i fx vin eller fond. Læs mere om gryderretter her.

Suppe er baseret på vand, der koges med fx kød, fjerkræ eller fisk. Suppe strækker sig fra ganske enkle og billige tilberedninger til avancerede og tidskrævende fremstillinger. Læs mere om suppe her.

Klik dig videre til de enkelte artikler via linksene herunder.