Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

  • Artiklens indhold er godkendt af redaktionen

mousse

Oprindelig forfatter JFak Seneste forfatter Redaktionen

Chokolademousse.

Chokolademousse.

/@api/deki/files/20310/=ud_a_88929.mp3?revision=1

mousse, madret, hvori luft er indpisket sammen med flødeskum eller piskede æggehvider; massen kan stabiliseres med gelatine. Mousser laves både på grundlag af grøntsager, fisk, skaldyr, kød eller indmad og med frugt, chokolade eller dessertcremer som udgangspunkt.

Se også fromage.

Annonce

Referér til denne tekst ved at skrive:
Jørgen Fakstorp: mousse i Den Store Danske, Gyldendal. Hentet 14. november 2019 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=128036