Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.
Den Store Danske bliver fra efteråret 2020 opdateret af Foreningen lex.dk.

  • Artiklens indhold er godkendt af redaktionen

kransekage

Oprindelig forfatter BiSka Seneste forfatter Redaktionen

Kransekagestykker.

Kransekagestykker.

kransekage, kage formet som en spids kegle opbygget af ringe af en dej bestående af marcipan tilsat sukker og æggehvider; dekoreres med tynde streger af hvid glasur. Den findes desuden i form af kransekagestykker, kransekagekonfekt og overflødighedshorn. Kransekagen er et særligt dansk kagefænomen. Se også kager.

Se en opskrift på kransekagestykker.

Annonce

Referér til denne tekst ved at skrive:
Bi Skaarup: kransekage i Den Store Danske, Gyldendal. Hentet 27. januar 2020 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=110715