Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.
Den Store Danske bliver fra efteråret 2020 opdateret af Foreningen lex.dk.

  • Artiklens indhold er godkendt af redaktionen

honningkage

Oprindelig forfatter BiSka Seneste forfatter Redaktionen

Lyse honninghjerter.

Lyse honninghjerter.

honningkage, brun kage bagt af hvedemel og honning tilsat farin, forskellige tørrede frugter (sukat mv.) og natron eller potaske; krydres med fx kanel, nellike, allehånde, ingefær eller kardemomme. Honningkage spises især i julen.

Annonce

Referér til denne tekst ved at skrive:
Bi Skaarup: honningkage i Den Store Danske, Gyldendal. Hentet 27. januar 2020 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=92912