Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

  • Artiklens indhold er godkendt af redaktionen

wok

Oprindelig forfatter AS-P Seneste forfatter Redaktionen

Tilberedning af nudler og grøntsager i en wok.

Tilberedning af nudler og grøntsager i en wok.

wok, rundbundet, bred gryde, der især bruges til lynkogning og -stegning. Pga. wokkens krumme form kan maden vendes hurtigt, og op ad siderne kan færdigstegte madstykker holdes varme. Den stammer fra Østasien.

Se opskrifter på mad fremstillet på wok.

Annonce

Referér til denne tekst ved at skrive:
Anne Skovgaard-Petersen: wok i Den Store Danske, Gyldendal. Hentet 21. marts 2019 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=182980