Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

  • Artiklens indhold er godkendt af redaktionen

stegepande

Oprindelig forfatter Redaktionen Seneste forfatter Redaktionen

stegepande, redskab til at stege med, med stor og flad som regel cirkulær bund, lav kant og et langt skaft. Stegepander udføres i forskellige materialer med henblik på hvilken varmekilde, der benyttes: jern; støbejern; rustfrit stål, aluminium eller med teflonbelægning. Panden har ofte en vaflet bundflade, der holder fedtstoffet fordelt under maden, samt en tyk termisk bund, der sikrer en god varmefordeling.

Referér til denne tekst ved at skrive:
stegepande i Den Store Danske, Gyldendal. Hentet 17. februar 2019 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=273871