Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

  • Artiklens indhold er godkendt af redaktionen

bourbon

Oprindelig forfatter Lin Seneste forfatter Redaktionen

/@api/deki/files/3232/=ud_a_179637.mp3?revision=1

bourbon, (efter Bourbon County i staten Kentucky, USA), amerikansk whisky fremstillet på mindst 51% majs, resten hvede, rug og byg. Bourbon lagrer normalt 4-12 år på tønder af lokal, hvid eg, der giver den en fyldig, let sødlig smag af "mahogni", trækul og vanilje. Bourbon indeholder 40-43% alkohol eller mere.

Annonce

Referér til denne tekst ved at skrive:
Jens Linde: bourbon i Den Store Danske, Gyldendal. Hentet 18. juli 2019 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=50154