Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

  • Artiklens indhold er godkendt af redaktionen

Suzanne Vega

Oprindelig forfatter THjJ Seneste forfatter Redaktionen

Suzanne Vega, Suzanne Nadine Vega, f. 11.7.1959, amerikansk sangerinde, sangskriver og guitarist, som 1987 fik international succes med sangen Luka og albummet Solitude Standing.

I 2005 var hun H.C.Andersen-ambassadør.

Annonce

Diskografi
Album
Suzanne Vega1985
Solitude Standing1987
Days of Open Hand1990
99.9° F1992
Nine Objects of Desire1996
Tried And True (Opsamlingsalbum)1998
Songs in Red and Gray2001
Retrospective (Opsamlingsalbum)2003
Beauty and Crime2007

Referér til denne tekst ved at skrive:
Thomas Hjort Jensen: Suzanne Vega i Den Store Danske, Gyldendal. Hentet 13. november 2019 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=178879